top of page
Band på mark.jpg
OM MOLDE

MOLDE er et akustisk folkband, der ikke er bange for at dyrke hverdagens eventyrlige sanselighed. De danske tekster kredser om kærlighed, melankoli og inderlighed. Og om den banale men dybe glæde ved at leve og være en del af naturen.

 

Sangene er smittende og umiddelbare, inspireret af amerikansk country og bluegrass med afstikkere til den nordiske folke- og visetradition.

 

MOLDE mødte hinanden i en stue i Aarhus. Maria Molde havde været del af bluegrass miljøet i New York gennem længere tid og kom hjem med en bunke nyskrevne sange.

Uffe pressebillede.jpg
Maria Molde pressebillede.jpg

Bandet samledes om Marias sangskrivning og en fælles kærlighed til folkemusikkens dybe rødder, hvor hvert af medlemmerne medbragte deres eget twist fra både Norden, Balkan og USA. Resultatet blev et akustisk “stringband” efter amerikansk forbillede, men med danske tekster og nordiske toner.

 

Maria Moldes lysende stemme og sprøde mandoliner er i front virtuost bakket op af Uffe Holmsgaard Eriksen på guitar, cittern og klarinet, Jonathan Feig på violin og Henrik Kunz på kontrabas.

 

JOnathan hjemmeside.JPG
Henrik pressebillede.jpg

Fotos: Anders Teibel

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page